Timmer-, Onderhoudsbedrijf J. Kempenaar

Nieuws

Op deze pagina wordt u op de hoogte gebracht van het laatste nieuws omtrent de huizenmarkt bijvoorbeeld.

Vernieuwde website!

Sinds vandaag beschikken wij over een compleet nieuwe website! De oude website voldeed niet meer de huidige standaarden.

We hebben er voor gekozen om een ‘full width’ website te hanteren. Deze verspreidt zich over het gehele scherm. Daarnaast is de nieuwe website geschikt om weergegeven te worden smartphones en tablets; hij is ‘responsive’.¬†Qua kleur gebruik is er in principe niks veranderd.

Het overzicht van onze diensten vonden we een erg belangrijk onderdeel. Op de vorige website was dit niks meer dan een opsomming van onderdelen. We hebben er voor gezorgd dat onze belangrijkste diensten goed uitgelicht zijn. Ook het contact gedeelte is nu een stuk overzichtelijker en mooier.

Het toevoegen van projecten en klantervaringen is voor ons een gemakkelijke taak geworden. Let wel op dat deze onderdelen nog aangevuld moeten worden.

Eén reactie op “Vernieuwde website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>