Timmer-, Onderhoudsbedrijf J. Kempenaar

Diensten

Op deze pagina vindt u een overzicht van de door ons leverbare diensten. Staat er iets niet tussen waarvan u denkt dat wij dit wel kunnen doen? Neem dan even contact op.

  Kozijnen

  De uitstraling van uw woning wordt voor een groot deel bepaald door het type kozijnen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen helemaal in. Dat komt voornamelijk door het grootste voordeel ten opzichte van houten kozijnen: de kans op verrotting is zeer klein. Het onderhoud is daarnaast ook stukken goedkoper.

  Ook het plaatsen van deuren en ramen zitten bij deze werkzaamheden inbegrepen (indien gewenst).

  Denkt u toe te zijn aan nieuwe Kunststof/Houten kozijnen? Dan staan wij voor u klaar!

  Dakkapellen

  Het aanbrengen van een dakkapel kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld om meer ruimte te creëren op de bovenste verdieping van uw woning. Die ruimte kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een slaapkamer of kantoren.

  Bij ons kunt u terecht voor dakkapellen in vele soorten en maten. Wij fabriceren deze zelf in onze werkplaats en plaatsen deze nadien eigenhandig op uw woning. Interesse? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Aan- of uitbouw

  Komt u ruimte te kort in uw keuken of wilt u een (grotere) bijkeuken? Dan is aan- of uitbouw een goede optie. Het is in principe niks meer dan het uitbreiden van uw woning. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te laten doen. Bijvoorbeeld door middel van metselwerk.

  In onze werkplaats zorgen wij er voor dat de meeste onderdelen bij een klus als deze klaar zijn bij aflevering. Zo kunnen wij vlotter aan de slag met de opdracht, met als voordeel dat de tijdsduur van de klus kleiner wordt.

  Verbouwen

  Verbouwen is een erg breed begrip. U zou de andere diensten op deze website ook kunnen zien als een verbouwing. Wij willen toch proberen die diensten gescheiden te houden van wat wij op het gebied van verbouwing aanbieden.

  Wij kunnen u op het gebied van verbouwing bijvoorbeeld de volgende dingen aanbieden: het verbouwen van uw keuken of badkamer, het renoveren van uw woning, het isoleren van uw zolder (zou tegelijk kunnen met een dakkapel) en tegelwerken.

  Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.

  Priëlen

  Wilt u zomers in de achtertuin kunnen genieten? Zelfs als het regent? Dan is een prieel een handige keuze. Ook voor een barbecue is het een uitgelezen kans om tijdens een regenbui gewoon door te blijven bbq’en.

  Priëlen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Daarom vindt er eerst een gesprek plaats over de eisen en wensen van de klant.

  Wij maken priëlen zelf in onze werkplaats. De onderdelen nemen we vervolgens mee naar de plaats van bestemming. Daar bouwen we de gewenste prieel op.

  Overkappingen

  Een overkapping kan gezien worden als een combinatie tussen een aanbouw en een prieel. Het verschil met beide is dat een overkapping open is en vast zit aan uw woning. Een overkapping wordt ook vaak gebruikt in combinatie met een garage.

  Ook bij deze opdrachten geldt: de onderdelen worden van te voren in onze werkplaats gefabriceerd en bij aflevering wordt de overkapping gemonteerd aan uw woning.